Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Defekt

Jag är en defekt avbild,

av en avklädd gud,

under vars falska ljus,

jag svälter ihjäl.

En eld utan reflektion,

utan värme eller stimulans,

som aldrig blir förlöst,

dör och förkolnar till aska.

Mitt namn följs inte av ett eko,

men ett hjärtslag följs av ett nytt,

mellan brand och förkolnad,

kan jag lika gärna vara tyst.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 150 gånger
Publicerad 2014-11-11 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M