Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förvånar mig

 


Det förvånar mig att jag sen en tid
saknar ämne att skriva om.


Det känns inte som det är frågan
om skrivkramp.


 Kanske är händelseutvecklingen
i det privat så inbegripande att jag
saknar orden för det närvarande


Det behövs ett nytt perspektiv
för att förstå vad som egentligen
händer.


Att fly till ett varmare land är
en välkänd utväg. Men jag tror
mer på en kreativ bortovaro som
jag inte riktigt kan sätta ord på än.




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-11-12 19:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är nog mänga som känner igen sig i det du sätter ord på. I alla fall gör jag det.
2014-11-13

  Stefan Albrektsson
Fint Fredrik! Ja, den eviga frågan när/var/hur kreativiteten väcks. Vi är ju olika: mitt trick är sitt i tystnad, "lyssna till allt", skriva det som kommer för mig eftersom det kommer för mig, ha låg prestationsribba, fastnar jag i skrivandet så sänker jag ytterligare.
2014-11-13

    ej medlem längre
Läs i Bibeln så kommer orden sök heligheten....
2014-11-13

  KYREUS of Sweden
Sensibel ärlighet.
2014-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP