Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna till mina ord...

 

 

 

Bröder och syster

Fader och moder

 

Jag bjuder in er

 

Varsågod och tag plats

Jag välkomnar er in till mitt och mina barns palats

 

Jag lägger stridsyxan utanför min dörr

ikväll börjar vi om

inget mer då

inget mer förr

 

Vi blickar framåt

med ett rent sinne

Vi låter denna kväll

bli ett underbart minne

 

Vasågoda och sitt

låt mig tala

 

låt mig tala till punkt

avbryt mig inte

säg inget dumt

 

 

 

Min tid har kommit

min tid blev knapp

mitt hjärta slår inte längre i samma takt

 

Min kropp är trött

Jag är sjuk

 

Jag kommer inte följa er till resans slut

min väg ser annorlunda ut

 

Min resa blir kortare för varje dag

så därför jag bjuder in er

 

Mor och far

min syster och min bror

jag vill att ni lyssnar till mina ord

 

Jag vill inte leva en dag till i livet utan er!

Nu älskar jag er så mycket mer!

 

Så mina fina

förlåt att jag bjöd in er på ett smaklöst sätt

men att samla er alla känns rätt

 

Ett gemensamt avsked

med alla nära ni

bättre än så här kommer det inte bli

 

Jag älskar er

Mamma pappa

bror och syster

 

Jag kommer alltid att vara er dotter

en mamma

er lillasyster

 

Jag kommer att titta till er då och då

Bättre familj kan man inte få

 

 

Älskar er...

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Frostflinga
Läst 303 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-11-12 20:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar denna ;)
2014-11-13

  Marita Ohlquist VIP
En text som sjunker in och ligger kvar en stund i själ och hjärta!
2014-11-13

    Bo Malte
fint...
2014-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Frostflinga
Frostflinga