Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att mötas

Vi möttes på ett köksgolv
Våra fingrar följde försiktigt golvets sprickor
Orden som inte sas vägdes på guldvåg

Rustningarna lämnade vi i dörren
Och tiden stannade för oss




Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-12 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment