Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vardagens okej

ogjord och enkel
smakar vinterns precisa rum
här

en exakt dag i din verklighet
för att slippa

brotten i snön
gömda utan fotspåren

och
du gäspar lika tomt som december

rör dig!

golven flyter
när eftertanken kryper fram
i väg

tristess är döden levande
vardagens fallna löv

rutorna som inte visar ut
du studsar tillbaka
inifrån

kvar
lämnad

men
kom som du vill




Prosa av Shush
Läst 272 gånger
Publicerad 2014-11-12 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shush