Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammalmodig radio. Bild Google.


ÖNSKAR ATT RADION MODERNISERAS

Jag lyssnar på radion hela dagarna
och nätter.
Jag blir trött att höra på samma låtar.
Tröttnar och känner att något nytt
borde det bli snarast möjligt.
En radiokanal med bara musik och
att man bara talar om vilken låt
och artist och inget annat.
I en månad spelas samma låtar.
Sedan byts dessa låtar till andra låtar
som också spelas hela tiden.
Det finns så mycket låtar med bra
artister och kommande artister
så det finns möjligheter att byta ut
nya låtar.
Hoppas på moderna radioprogram
i framtiden.

MaRit MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-13 12:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet, jag lyssnar också mycket på radio.
2014-11-15

  Connie
Jättebra, jag lyssnar också hela dagar och nätter!
2014-11-15

  Bibbi VIP
Applåd!
2014-11-14
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos