Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du fattas mig, förmodligen oändligt mycket mer än vad som ens är fattbart för dig ...


Löftet om dig ...

... i samma tillvaro
och närhet 
som omsluter mig ...

Det skänker mig hopp
i såväl mitt hjärta
som i min själ och kropp ...

Men tiden går
och löften 
vilka ej infrias
utan blott förnyas
från år till år ...

... bjuder över tid
intet annat
än förutsättningar
för fördjupning av befintliga
och grogrund 
för kommande nya
ännu ej infekterade sår ...





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-11-13 17:01



Bookmark and Share


  WyS VIP
Känns igen! Vackert skrivet!
2014-11-15

  Ingrid Trolle
Brörande text
2014-11-14

    prima donna
Löften som ges och aldrig infrias men hoppet som ändå består. Bra förmedlad känsla
2014-11-14

    ej medlem längre
Den är så vacker. Öppna ditt hjärta bara och du får den du vill ...
2014-11-13

    ej medlem längre
Smärtsam väntan och längtan som berör
2014-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP