Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppet är det sista som överger människan ...


Kärleken är en livsgivande energiström ...

... vars styrka och kraft
kan så vara även 
om den mest känns 
när den infinner sig i en dröm ...

Men över tid
behöver vi få uppleva kärleken
i vaket tillstånd
i vårt verkliga liv ...

Ty annars kommer kärleken
att desintegrera vårt förstånd
och så ock en stor del
av det som skulle kunnat
komma att bli
vår framtid ...




Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-11-14 19:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Håller med...bra skrivet...
2014-11-16

  WyS VIP
Sant!
2014-11-15

  Ingrid Trolle
Visst är kärleken
en livgivande energiström
En varmt konstaterande
text med en underbar
bild därtill
2014-11-14

  Mirreh VIP
Super härlig :)
2014-11-14

    ej medlem längre
En vacker känsla.
2014-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP