Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du fattas mig!


Nej, jag saknar inte bara kärleken i sig ...

... även om just kärleken
utgör själva fundamentet
för allt vad en intim relation
är per definition 
i teori och praktik för mig ...

Saknar även erotiken
såväl i teorin som i praktiken
och att tillsammans med dig
som är ämnad för mig
få upptäcka, 
utforska
och uppleva 
dess underbara 
innerligt nära
gränslösa riken ... 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-11-14 22:24



Bookmark and Share


  WyS VIP
Erotiken är också en spännande resa om man har tid att stanna till och se de vackra vyerna och våga äventyren!
2014-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP