Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bror fågel

min omsorg om dig
blir ett övertramp
du vägrar möta min blick
bara skal frasar skal
flagar

i
dimma
skjuter du ut

cirkel i cirkel

vilda vackra fågel
fuktigt svart öga
min bror

vi var aldrig en familj; att älska är att skada
så kan man förstå
min sanning
din sanning
men,
TRO INTE VAD DE SÄGER!
vad de säger om dig
röster
rispar
river
bygger ett bo i ditt bröst




Fri vers av ing
Läst 308 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-11-14 23:21



Bookmark and Share


    Silverbjer
Så stark och vacker.
2015-02-09

  Hestia VIP
Starkt och poetiskt.
2014-11-19

  Fredrik Gaefke
Bravo!
2014-11-15

    Jim Friberg VIP
Snygg uppbyggnad :)
2014-11-15
  > Nästa text
< Föregående

ing
ing