Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dröm


registreringshaiku

 

allt har en ända

bilens är registrerad

nummerskyltarna




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 210 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-11-15 08:34



Bookmark and Share


  Veven
snyggt och oväntat!
2014-11-15

  Anya VIP
Jaa hur många ändor har bilen??? Allt beror ju perspektivet...tänker jag.
2014-11-15

    Lars Gullberg




Vilken syn du skapar

tror jag behöver ögon i nacken i dag
kommer nog att vända mej om en och annan gång i dag
2014-11-15

  Anita Westin
Ja vad ska man säga? Ha? Bra.
2014-11-15

  Stefan Albrektsson
Ha, ha, ha! ...och bilen den har två?!?
Men jag kan också tänka mig en läsning där skrattet sätter sig på tvären: jag har en ända (på flera sätt, och ett av dem är väldigt definitivt), jag är registrerad, ett nummer... Ruggigt.

2014-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X