Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag i sorgens tecken

Stängda fönster
söker efter din andedräkt.
Fångar upp människor i sorg och rädsla.
Fast besluten att inte göra sorgen till min egen.

Tung tystnad
ett sista andetag.

Förlåt för allt vi inte gjorde.

Förlåt för allt som blev fel.

Öppnar ett fönster och släpper själen ut.

En tung tystnad ekar till årets första snö.




Fri vers av Solkrigare
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-16 16:28



Bookmark and Share


  Änglaögon
Många känslor i din vemodsvackra text.
2014-11-27

  Maj-Lis VIP
Berörs
2014-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Solkrigare
Solkrigare