Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyförälskad

Kärleksdrabbad.
Målad i din kärlek, omslutande och varm.
Ögon tindrade av livets vackraste.
Ögonblick fångade i nyförälskelse.
Efter så många år.
Som om du fattats mig,
Trots att vi vandrat hand i hand.
Vår kärlek djupnar
Och jag faller handlöst.




Fri vers av Solkrigare
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-23 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solkrigare
Solkrigare