Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsna tankar

Jag är vilse
Vet inte längre vart jag ska börja.
Vart är vi?
Ser på dig och ser att du inte är där.
Du är inte min längre.
Det är inte vi längre.
Och nu då?
Står som fast i ett andetag.
När ska vi andas ut?
Håller andan, härdar ut.
Vi sitter fast.
Tappar hoppet.

Inser att det snart sker. Hjärtat kommer sluta slå om vi inte andas snart.
Fasaden kommer krackelera
Och vi kommer att gå i spillror.

Vem blir jag då?
Utan dig?
Utan er..?




Fri vers av Solkrigare
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-25 14:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande om en relation som håller på att gå sönder!
2018-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Solkrigare
Solkrigare