Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtid

Formad av min skeva samtid.
Glasklara ögon ser
ojämlikhetens dimensioner.
Hur orättvisan tar över.
Kvävande stor och ekande bottenlös.
Forma mig inte, för jag vill inte bli stöpt i din form.
Låt mig forma dig
Låt mig måla dig, i alla nyanser av färg.
Tills ingen längre vet hur gråzonerna ser ut.




Fri vers av Solkrigare
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-23 11:49



Bookmark and Share


  BenGust VIP
En glasklar spricka i vår samtid. Vi måste stöpas om!
2017-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Solkrigare
Solkrigare