Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Mellan oss

Mentalt slut,
Vilsen någonstans mellan dig och mig.
Trevande efter ditt skratt
din intimitet.
Vill bara gråta stora tårar
För jag saknar dig så.




Fri vers av Solkrigare
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-26 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solkrigare
Solkrigare