Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson


Levnadsregel

ATT leva i nuet är långt
säkrare än….


ATT planera och lägga
energi på det som kanske
aldrig blir av….




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-16 15:18



Bookmark and Share


  aol
Bara så klokt och sant skaldat. Vännen,
2014-11-21

  Ljusletaren
Förbaskat bra sagt med några få ord!
/kram
2014-11-20

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2014-11-17

  Änglaögon
Tänkvärda rader som vi alla behöver påminnas om ibland.
2014-11-16

  ResenärGenomLivet VIP
Det är en klok regel...mycket bra...
2014-11-16

  Palett
Just det, vad vet man om framtiden ?
Så fin bild du har till din kloka text !
2014-11-16

    Bo Malte
Så sant...så sant
2014-11-16

  stig wikman
ATT
skriva så bra
HAR
blivit av nu

KRAM Å APPLÅD.
2014-11-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Verkligen är det så! Bra skrivet!
2014-11-16

    ej medlem längre
Ja man får ta en dag i sänder...
2014-11-16

  Marita Ohlquist VIP
Visdom på hög nivå!
2014-11-16

    AA VIP
Så sant....
2014-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson