Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilket fjärilsspråk!

Generalen sa med ett garv
han fick ju sin post genom ett arv...
Fjärilen sen svara
så är det ju bara
för oss två börjar det ju med larv




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-11-16 19:34



Bookmark and Share


  Connie
Älskar det här ;)
2014-11-22

  ULJO
Rolig text av en klurig kvinna.
2014-11-18

  Ezmeralda VIP
Javisst så bra och sant för en del.

2014-11-17

    Dan Myrbeck
Bra!
2014-11-17

  Lars Hedlin
Rolig och bra!
2014-11-17

    ej medlem längre
Bomärker!
2014-11-17

  Irene Åberg
Bästa*Ewa-Britt*
Rolig Klurig fyndig
Text*/Kram
2014-11-16

  ResenärGenomLivet VIP
...om den inte blev uppäten av en sparv...:-))
Kul limerick...
2014-11-16

    Maria Malm
Fyndigt!
2014-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt