Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon

Hon med allt för maskulint ansikte glor
Hon med pojkfrisyren och för stora skor

Hennes öron var fyllda med hård musik
Nästan som om hon döljer all tragik

Hon var precis som den svarta katten
Spottar på trottoaren och önskar sig vatten

Hennes käke var spänd och kall
Tafatt och precis som en mall

Varken det yttre eller inre ville hon se på bild
Men hennes blick förblev än lika vild




Fri vers av Mirja Johansson
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-07 17:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
En Gudinna.
2015-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Mirja Johansson
Mirja Johansson