Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att göra absolut ingenting är i sig ett aktivt val att i consensus med vem som än gör eller säger någonting - oavsett om det är bra eller dåligt - godkänna och stötta det de gör och eller säger ...


Det är när vi gör absolut ingenting ...

... annat än
att vara åskådare
om ens det
till det som händer och sker
runt omkring ...

Det är då
det mesta kan gå fel
just på grund av
att vi blott 
som åskadare oss beter
utan att aktivt 
i det som sker i
och påverkar

allas vårt liv ta del ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-11-17 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP