Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära, tärande längtan

Längtan efter dig får mig att gå sönder

Samla mig i din famn
Laga mig med dina kyssar
Där blir jag hel
Där kan jag andas

Vi fyller tomrum med osagda ord
Du blir min
Jag blir din

Du är allt jag inte visste att jag behövde





Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-17 21:31



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Åh, vad ömt.
2014-11-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar
2014-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment