Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Berlin sviten börjar kanske med denna lida mot sitt slut, kanske kommer det att bli nått av händerna och duvorna.


Block, Bläck och Duvorna

kan fortfarande höra
perrongluften, den signalerar ett slut.
orden i strupen är en
strypsnara och
vid mina fötter, är en pöl av ord.
mina händer blöder igen.
men du ser bara mina ögon
som ser dina smilgropar, ser dina händer
inte i mina.
som kurrande duvor dröjer de
i varandra, surrade om varandra.

mitt Berlin har börjat blekna nu
men ja, jag drömmer mig kvar
med block, bläck och duvorna på Alexanderplatz




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-18 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström