Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nifelheim i november

Som en gastkramande, tjutande tinnitus
Bland döda fiskar i ett ruttnande hav
De tog essensen av mitt jag och buteljerade den i en rödvinsflaska

Jag minns forna sommardagar
Inramade av en svart, fladdrande lugg
En vandring i ett kalhygge ackompanjerat av Darkthrone

Ett epos för oss som sålde våra själar för ett paket röda Marlboro
All form av etik dräptes i en svallvåg av estetik
Briggarna sjönk till helvetet genom Östersjöns dyiga botten

Under en förruttnad sol drog gräshoppssvärmar fram över fälten
Och svart var himlen när existensen drogs genom ett nålsöga
Tysta meteoritregn av döende tankar…

Stoiskt vinglar Naglfar fram över Atlanten i ett utbrott av storhetsvansinne
Surrealistiska verkligheter, dekadent arrogans, frågor som tunga svarta åskmoln
Dystopiska utopier i mänsklig massutrotning…

I bister ensamhet och förtvivlan dränker jag mina sår i Jack Daniels…




Fri vers (Fri form) av Son of Hades
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-18 23:54



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Känslan av att inte ha något mindre att ge än sig själv.
Du är alltid lika chock, och det är precis som jag vill ha det!
2014-11-19

    ej medlem längre
Bibliska paralleller i sann black metal-anda! Applåder
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Son of Hades