Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och för alltid är bara en lögn

En fredagskväll
liksom river och klöser
evigt rädd för
ensamheten
ändå viskar jag
lämna mig ifred

Jag har varit fångad
ett tag nu
men ensam behöver inte
betyda att jag är själv

Inga ord
och utanför
gråter alla träden

En hel oändlighet
jag kan ju göra vad jag vill
händer i luften
men ändå sitter jag här
ensam
kanske ganska
själv ändå




Fri vers av minblekakind VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-19 23:07



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra beskriven känsla
2015-04-28
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP