Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De som verkligen känner mig vet att jag finns för dem när de behöver mig - oavsett vad! Frågan jag stundom ställer mig är vem som finns för mig när jag verkligen behöver ...?


Jag finns för dig ...

... som behöver mig ...

Inte för dig
som är vem som helst för mig ...

... men för dig jag älskar, bryr mig om
och tycker om 
finns jag så länge mitt hjärta slår
och jag ännu andas ...

Det gäller även mina verkliga vänner!

När jag mår bra
och mitt liv är mer normalt
finns jag dock även för väsentligt fler än så
eftersom det för mig 
betyder väldigt mycket 
när någon berättar
att den behöver mig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 701 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-11-20 04:57



Bookmark and Share


  Connie
Otroligt fint! Du har ett stort hjärta!
2014-11-24

  Gunilla Karlsson
Fint och empatiskt!
2014-11-20

  Magica VIP
Fint skrivet!
2014-11-20

  Ingrid Trolle
Vacker inställning
som man önskar
att alla hade.
Tack!
2014-11-20

  Carl Mikael Fäldt
Peter!

Jag är tacksam att fått träffa någon som du!

Om och när du behöver en vän-ring!
2014-11-20

  WyS VIP
" Att finnas för" stöd och hjälp,

sann medmänsklighet! Så ska livet var!
2014-11-20

    ej medlem längre
Om många fler hade den inställningen så skulle det vara betydligt ljusare och lättare.
Verkligen fint att läsa!
2014-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP