Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kaos i dikt, kaos i tema - koherens. Inga kommatecken - för så löst är allt. Punkter, komman, streck - de fäster. den här dikten flyter flyger är loss och lös. Den som hittar referensen till en känd apokalyptisk dikt av en gammal mästare får en kram.


Feltankar

Feltankar? Fanns det något sådant
Allt bara trasslar om mig
I virrvarr som kolasnoddar
Och tack och lov för pop-up blockeraren ville jag säga
Om jag bara hade en sådan i mitt huvud
Skulle inte allt vara löst då
Nej för allt är redan löst
Gravitationen har släppt och entropin härskar
I min kropp min värld min tanke
Sluta drömma
Allt flyger ändå




Fri vers av Nem
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-04-05 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nem
Nem