Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eld, förtärande och ensamhet.


Tomhet

en längtan efter sällskap
blev en stumt gapande mun
och ett utblåst grått parkeringshus

en längtan efter värme
tömde allas fingrar på blod

omedveten om glaständerna och syltungan
står du åter med Volvon i snabbmatskön
och törstande, svältande
kör du in i bilen framför
för att känna krockkuddarna omfamna
din skälvande kropp




Fri vers av Nem
Läst 801 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-22 09:05



Bookmark and Share


    Mattias Karlsson
din variation på "så sitter du åter på handlarns trapp" är bra:) de tre sista raderna är väldigt bra och en stark bild.
2006-09-04

  Håkan Tendell
Vad gör människan inte för att ta sig ur den förgörande tomheten?
2006-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Nem
Nem