Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klaustrofobisk kärleksdikt. Det handlar om mer än du tror och inte det du anar.


Världen var stängd

Jag åkte med dig men jag visste inte vart
Rutorna var igenimmade av andras andedräkt
du sade till när jag skulle av och på
och världen jag klev in i var främmande
staden var stängd och jag såg på människor
som inte såg mig
Jag hade bara dig att följa och du gick framför med lätta steg
Allt var mig främmande och byggnaderna runt passade inte in
för små, för stora, tegel och glas
Är det då så underligt att jag tog en kofot och bände upp dörrarna?
Är det då så underligt att jag slänger mig ut på spåret och tar djupa, giriga andetag?
Min kropp skakar.




Fri vers av Nem
Läst 757 gånger
Publicerad 2006-09-16 22:35



Bookmark and Share


  Henrik Nilsson
Du har nog rätt i det du säger, den handlar om mer är jag tror, men jag fångas av orden och av det jag inte förstår och kan inte låta bli att njuta av din berättarkonst...
2006-10-24

  josefina
Jag har ingen aning om vad den handlar om, men jag tyckte mycket om den ändå!!

Suggestiv, och sådant är alltid snyggt ;)
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Nem
Nem