Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek. roller. landskap. konformism. Chris Rea.... och ja, jag mår bra.


Sanningen

Du ger mig inget val;
Jag vill rinna ut ur mitt skinn
Anta en annan skepnad
Med min nya form
En svart glidande rinnande oformlig skugga med frasande läderhölje
Ska jag tyst rinna över din tröskel
Ta på mig min benvita mask
Kasta tillbaka huvan
Och låta dig se den nakna sanningen skriven över skuggspelets oformliga landskap
Skriven i ögonhålornas bottenlösa mörker
Den likt svärdsklingan nakna, avklädda, ur skidan dragna sanningen




Fri vers av Nem
Läst 778 gånger
Publicerad 2006-07-31 17:09



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
Verkligen stark och berörande i orden. Jag tycker om språket och i synnerhet "landningen" ! Kanonbra.
2006-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Nem
Nem