Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vanlig dag i en vanlig värmländsk kommun (bild lånad från Twitter)


Coop Nära Vem

Molnen stelnar till iskristaller
Vi står och ser hur himlen faller
Kölden tränger in i märgen
Huden tappar den sista färgen
Stela fingrar om en pappersmugg
Som inte innehåller ett dugg
REVA hotar med nya kravaller
Finns det värme bakom era galler?
Muggen faller ur frusen hand
Kallt, så kallt i detta land
Där människor håller färgen
Blicken glider, värjer
Bilden av nöd i Sverige
Redigeras i andra hand
Kalla jävla land!




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-11-20 22:49



Bookmark and Share


    tramp
En text i tiden och bra skriven dessutom. Bravo !

Om man nu kan få skämta om detta ämne så tycker jag att Svensk pappersindustri borde tacka och ge ett bidrag för all reklam de får !
2014-11-21

  lodjuret/seglare VIP
Konsum var en god idé, men har du hört talas om människans förmåga att köra även den bästa av idéer i sank?för att inte tala om ekonomin. Ös på bara med din pennas kreativitet.
2014-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP