Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinternebulosa

 

 

 

jag vet nog faktiskt ingen vackrare än du

som kan fånga en hel vinternebulosa i sin famn

och varsamt stjärnskåda dess förlorade väg

 

utan att undra hur det kom sig varför

men ändå skriva dess sanna pentagram i mina undrande ögon

små små underbart kosmiska snöskivor av kärlek

 

skriver jag till dig på 7,53 hertz

så du kan höra mina tankar och hjärta slå

för det var nog ungefär där jag hörde den falla i din famn

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Kalypso
Läst 438 gånger
Utvald text
Publicerad 2014-11-21 01:52



Bookmark and Share


  axveronika
Ah, så vackert
2014-12-07

    Silverbjer
Avskalat med lätthet, samt ett väldigt vackert språk. En sann kärleksdikt.
2014-12-06

  aol
Gillas
2014-12-01

  Aisha VIP
...kan inte komma med någon djupsinnigare kommentar...bara att jag tycker mycket om och att det är ett så vackert språk! <3
2014-11-24

  Vanja-Kristina Morgell
Gillar språket och enkelheten i dikten!
2014-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Kalypso
Kalypso