Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk att det ska vara så svårt för så många att förstå hur mycket det betyder att få detta som nästan ingenting kostar att ge annat än en gnutta av vår tid om ens det ...


Egentligen är det nästan ingenting ...

... annat vi behöver
än få känna inklusion
närhet, beröring
och bekräftelse
för den vi är 
som individ och person ... 

Men kärleken då?
Behöver vi inte den mer?

Kärleken
inkluderar allt vi behöver
och därför kändes det ej
alldeles nödvändigt
att lägga till 
då den första strofen ovan
i princip beskriver 
det kärleken
i grunden handlar om
per definition ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-11-23 04:47



Bookmark and Share


  Minkki VIP
bra formulerat
2014-11-29

  Bibbi VIP
"Störst av allt är kärleken"
2014-11-29

  Ingrid Trolle
Instämmer helt
Kärlek täcker allt
vad vi behöver
Vackert och bra
diktat.
2014-11-23

  ResenärGenomLivet VIP
Fina tankar...har man kärlek så behövs det inte så mycket mer...
2014-11-23

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Sorgligt men dessvärre sant så står kärleken inte så värst högt i kurs på världsmarknaden.
2014-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP