Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkte på utsikt...

En manlig guide i Notre Dame
frågas av dam, hur kort då når fram
han svarade lätt
på ett franskt sirligt sätt
givetvis med ett porto Madame




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-11-23 06:20



Bookmark and Share


  Palett
Bra limerick !
2014-11-23

    ej medlem längre
Du är mästare på Limerickar Ewa!
2014-11-23

  Olof Lagerhorn VIP
Skickligt och fyndigt!
2014-11-23

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt*
Du är Fyndig*Finurlig*Rolig/KRAM
2014-11-23

  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
2014-11-23

  Lars Hedlin
Yes just det! ;) bra!
2014-11-23

  Teresia Ridell
Haha, fint i både scenario, flyt och humor !
2014-11-23

  ULJO
Den var fyndigt skriven, bra jobbat.
2014-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt