Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund i mörkret

Din vän dog
du grät inte
jag förstod dig inte.

Din mor blev sjuk
dina ögon blev tomma.

Du bad mig om en tröst
något att luta dig mot.
Snurrande tankar.

-snart kommer våren'
vi visste båda att jag ljög

men inget avslöjade oss.

Våra kroppar samlades i mörkret,
under adventsstjärnans ensamma ljus.




Fri vers av Solkrigare
Läst 175 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-29 07:00



Bookmark and Share


  surface to air
Sorgligt och fint på en och samma gång

2015-04-05

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om din text!
Väcker tankar och känslor.
2015-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Solkrigare
Solkrigare