Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sad söndagshaiku

 

broder ögonfrans

var är du för någonstans

fucking sad Sunday




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 244 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-11-23 14:21



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Ögonfransar!
Är de inte egna så fuskar de gärna med andra.
2014-11-30

  AgnesP
åh for fucking søndage..
2014-11-26

  Ingela Svenson VIP
En sorglig dag, tror jag.
2014-11-23

    med viss svårighet!
bra
spräng ramarna
så kan bilden expandera
som the fucking universe

2014-11-23

  Anya VIP
Anar frustration och ledsamhet mellan raderna.
2014-11-23

  Veven
Låter ledsamt.
2014-11-23

  Stefan Albrektsson
Kanske är han ute hos broder Sol, syster Måne, bröderna Vind och Regn, syster Vatten, broder Eld, moder Jord och syster Död - och spelar fiol med två pinnar och sjunger i snön?
Men det kanske är en annan Frans du ropar efter?
2014-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X