Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*NU*


Nu när inte min Kära Mäster KATT*

RASMUS*finns med mig här

Som då i 11*UNDERBARA År*

Vid min sida*Dag*NATT*

Endast en saffrans*LUSSEKATT*

jag har i min hand

*ÖDET*

Ta inget för givet*

23/11-14 Av*i.Åberg








Fri vers av Irene Åberg
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-23 15:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ledsamt när man mister en älskad vän...
2014-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg