Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kärlekens namn

Kärlekens regn
faller från himmelen
droppar som sätter
regnbågen i full extas
torkar som tårar
när solen blir röd
glädje och livfullhet
blänker som glas

Kärlekens namn
skriks ut i natten
mannen och kvinnan
som känslorna äger
stjärnornas skimmer
förtrollar i stunden
berörande fraser
de förtroligt säger

Kärlekens vindar
drar fram i sommaren
visar sin skönhet
över ängar och hagar
sjunger med glädje
till älskande par
händer möter händer
som rofyllt behagar

Kärlekens tystnad
förför i grynigen
när älskande själar
blir ett med sekunden
en silkeslen smekning
av livets strängar
tiden står stilla
den njutbara stunden

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 501 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-11-26 19:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förtjusande fint..
2014-12-01

  aol
Härlig skön dikt som svävar fram borrar sej in.
2014-11-30

  Eva Langrath VIP
Varma kärleksfulla ord.
2014-11-27

  ResenärGenomLivet VIP
En varm och fin dikt...
2014-11-27

    ej medlem längre
Vackert - speciellt:
"Kärlekens vindar
drar fram i sommaren
visar sin skönhet
över ängar och hagar"
2014-11-27

    ej medlem längre
Kärlekspoesi ska beröra läsaren och vara vacker och njutbar att läsa. När du har skrivit dikter på temat kärlek är det precis så. Mästerlikt och värt allt beröm i världen!
2014-11-27

    Dan Myrbeck
Vackra

Kärlekens ord

2014-11-27

  Lars Hedlin
Så vackert!
2014-11-27

    prima donna
Tårdroppsvackert,
sista versen är betagande!
2014-11-27

  louisegirl
Vackert, så vackert..
2014-11-26

  Maj-Lis VIP
En mycket vacker text
2014-11-26

  Ingrid Trolle
Så fin mjuk
och vacker
2014-11-26

    ej medlem längre
Underbart fin..
2014-11-26

  Eliza-69
Mycket vacker text
2014-11-26

  Angel of love
Bedårande vacker text.
2014-11-26

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om din text!
Väl vald titel.
2014-11-26

  Marianne Räf
Om Kärleken kan skrivas mycket.
Hoppas, aldrig en sista text! Fin, denna!
2014-11-26

    ej medlem längre
Det är lätt att tycka om din fina text. Det gör jag. Mycket.

2014-11-26
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO