Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älska han som älskar alkohol.

klarar inte av att sitta på en stol
kroppen lyder inte
bara tungt överallt
stapplar till sängen

att älska
är det svåraste som finns

när han ligger i soffan
oväckbar
vinflaskan tom

det är söndag

älskar jag
tillräckligt mycket för att orka
eller tillräckligt lite för att inte

leva:
med den ständiga funderingen
hur mycket dricker han ikväll

har undrat samma sak hela livet
vet inte
om jag orkar det igen.




Fri vers av Kolsyra
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-24 11:54



Bookmark and Share


  Ronny Berk
diktarjagets tankar väl värda att begrunda, ja !
2015-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Kolsyra