Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenmansland

Mina drömmar jagar mig över ingenmansland

Ansiktslösa varelser

Substanslösa

Utan början

 

Ser in i deras hemsökta ögon

Hör deras ordlösa skrik

Ekon av alltet

En fors av ingenting

 

Fasor utan slut

Känner skräckens heta andedräkt

Hör dess hesa skratt

 

Varnings signaler

Kommer inte fram

Är fast i ett hjul

 

Mina drömmar jagar mig över ingenmansland

Över grönskande vidder

Genom floddalar

Tas i besittning

 

Knuffas ut ur Drömensvärld…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-24 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse