Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammalt

Din lek är inte min lek

 

Din vilja är inte min lag

 

Guds gåva till kvinnan, tillåt mig le

 

Ett litet skämt, javisst

 

Den oskyldigaste gest, kan tolkas fel

 

Vänd nu om

 

Se inte tillbaka

 

En fantasi är inte verklighet…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-24 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse