Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hoppas att hon förstör dig

trots att jag kände
att du var menad för mig
så var jag nog inte menad för dig
det är någon annan som ska ligga med huvudet mot ditt bröst
och andas in dig varje möjlig sekund
det är inte jag som ska älska dig
men jag gjorde vad jag kunde
-- du ska veta hur jag kämpade ibland

hon har tagit över dig
och jag ska ta över någon annan
som inte är du
men som jag ska andas in lika hungrigt
och jag ska bli ännu mer älskad
vet du, jag går runt med en sådan tyngd
alla ord som jag vill skrika till dig
så din hud skaver av din kropp
för hur fan
kunde du gå från en dag till en annan
från mig till henne?

jag har hört att hon är en player
inte för att jag vet något om det
jag bara måste få säga något
som du aldrig kommer få veta
förlåt, men jag hoppas att hon förstör dig i sin lek, älskling
så att du blir precis lika
galen som jag kände mig
när jag såg er tillsammans




Fri vers av Annaerikakristina
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-25 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaerikakristina
Annaerikakristina