Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kritik är utvecklande i sig! Men! Kritik kan vara såväl positiv som negativ och konstruktiv kritik är alltid positiv även när den berör någonting negativt ...


Det är inte så svårt att finna det man vill ...

... Speciellt 
inte när det gäller
att finna ut
någonting som är fel
i kontext eller 
det förmedlade innehållet
i det vi läser
innan texten tar slut ... 

Men ibland
kan det vara
rätt svårt
och som frilanskritiker
kan det kännas hårt
för att inte säga tufft ...

Speciellt
när såväl
kontext som
förmedlat innehåll
når fram och berör
på ett sätt
som på alla vis förstör
de intränade mallar
för sågande kritik
så många lever för ...

Men ta det lugnt!

Lyssna till din inre röst
vilken påminner dig om
att om du bara bjuder till
så finner snart nog ut
något som åtminstone kan
uppfattas och tolkas fel
om man verkligen så vill ...

Det kanske är en liten tröst
som hjälper dig att härda ut
när du inte finner det du söker
på vägen när du närmar dig
textens slut ...




Övriga genrer (Satir) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-11-25 09:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna text är en mästerlig liten historia som i sin relativa enkelhet förmår snärta till ganska ordentligt
riktigt riktigt bra skrivet
2014-11-27

  Carl Mikael Fäldt
Ja bredsida var ordet tycker även jag-även om käftsmäll kan duga!

Snyggt och bitskt!
2014-11-26

  Ingrid Trolle
Det var en bredsida
som heter duga.
2014-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP