Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Attvara eller inte vara?


Är du?

Är du?
Närbo Särbo Kärbo Oslobo??

Nej Nej!

Då *Älskade*Rasmus*Kattjamarbo**

Nu...Poeterbo Lyckobo
Gourmetbo Citybo
Naturbo Fotografbo
Travbo Trivselbo
Sommarbo irenebo

25/11-14 av*i.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-25 16:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag är pinobo å jesusbo!
2015-02-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sommarbo
året om!
2014-11-25

    Dan Myrbeck
Bäst skulle ja tro,
är Lyckobo!
2014-11-25

    ej medlem längre
Oj, det var många -bo på en gång.......men ersätter nog inte Kattjamarbo, tänker jag..
2014-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg