Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Befrielsens timma


Det är över nu

Gråt inte mer min själ
det är över nu...
fäll inga fler tårar kära ögon
det är över nu...




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-11-26 10:28



Bookmark and Share


  den nakna poeten
gråt till tårna är slut sedan gå vidare för det är början på något nytt bra formulerat med få ord grattis till ditt nya liv
2014-11-28

  Connie
Omfamnande och kärleksfull!
2014-11-27

    ej medlem längre
Väl formulerad, och skriven..
2014-11-26

    ej medlem längre
Fin och varm. Befrielsen beskriven på väldigt bra sätt.
2014-11-26

    Bo Malte
fint...
2014-11-26

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör!
2014-11-26

  Lars Hedlin
Trösterikt och ömt!
2014-11-26
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP