Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dröm om Marcel Duchamps Bruden avklädd av sina ungkarlar, till och med. Bilden kan tyvärr inte visas här. Min text är ett försök att vända på steken.


ungkarlarna (avklädda av bruden)

 

 

 

ungkarlarna gick ut för att reparera morfars skulpturträdgård

ungkarlarna var sugna på kaffe

jag förklarade att de fick vänta

 

ungkarlarna rev ner fler stenar än de satte upp

ungkarlarna ville ha kaffe på momangen

jag förklarade att jag var upptagen med att städa efter deras reparationer

 

ungkarlarna mådde illa och spydde hackade ägg i morfars rabatt

ungkarlarna undrade var kaffeburken fanns

jag gav dem en lägesbeskrivning och sa att de kunde brygga sitt kaffe själva

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Nanna X
Läst 523 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-11-26 10:55



Bookmark and Share


  Ronny Berk
redan rubriken väcker mitt intresse; texten uppfyller väl den utlovade påtåren !
2014-11-30

    med viss svårighet!
ungkarlarna är ena lymlar
texten gör mig glad!
:-)
2014-11-27

    prima donna
Stort kvällsskratt som överröstar makens (ej ungkarl) snarkningar!!
2014-11-27

    hippsomhapp Hepp
Desperation är inte särskilt klädsamt, ungkarl eller ej. Ut med hela högen!
2014-11-26

    ej medlem längre
Vilka odågor! De kan gott göra sitt eget kaffe! ,)
2014-11-26

  © anakreon VIP
Ett härligt skratt!
Calle
2014-11-26

  Anya VIP
De där ungkarlarna blir jag stressad över. Du fångar maktlösheten men i slutstrofen sätter diktarjaget ner foten. Bra!
2014-11-26

  Veven
Det gjorde du rätt i. Och hackadäggkräks låter riktigt äckligt...
2014-11-26

  Stefan Albrektsson
Ja, verkligen odrägliga typer de där... riva ner utan att bygga upp, och så komma och kräva som fågelungar... Nä, kasta dem ur boet!
2014-11-26

  Marianne Räf
Haha, vilka odrägliga ungkarlar--
Man förstår nästan varför de har
ogift civilstånd! Mysig, rolig text!
2014-11-26

  Peter Olausson VIP
bra!
2014-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X