Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åt oss bygga en väldig sorg

Landar hemma i ett torg
Rastlös själ vandrar i denna borg



Hemmets väggar ekar kallt
Utsprida nervändar som larmar överallt



Föröda blommor blommar vissna i denna korg
Fjättrad hålls anden ned mot golv
Livet revolverar och laddas mot denna kolv
Falla fritt och acceptera sorg




Bunden vers (Rim) av Moviemaster VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-26 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP