Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmationsprocessen kanske kan uppfattas lite som en upprepning för en del läsare men nyanserna skiljer vart och ett av alla dessa flöden åt distinkt! Å andra sidan tarvar processen per definition upprepning ...


Skymningen har släckt ut ...

... ännu en dag
och kvällningen tagit vid ...

... för att föra ännu ett dygn
mot sitt slut ...

Det är tomt utan dig
som är ämnad för mig
och jag önskar 
just nu lite mer än igår
men mindre än imorgon
att jag kunde få
vara nära tätt intill dig ...

Nu är det ej
så långt kvar
tills att det åter blir
ännu en ny morgondag ...

En morgondag
vilken kanske, kanske
om jag har tur
för med sig
lyckan att du
äntligen kommer till mig ...

Din alltför beständigt 
närvarande frånvaro
bringar en outgrundlig smärtsam
känsla vilken sprider sig
genom hela min kropp och själ
som stundom får mig
att undra över och begrunda
min övertygelse om
livets makt och gåva
att mena mig väl ...

Du fattas mig!

Så om du ej
förstått det förut
vill jag understryka det igen ...

- Jag välkomnar dig
närhelst du vill
in i mitt liv  ...

... ty jag önskar ej
någonting högre eller mer
än att få bjuda 
din närvarande frånvaro 
för evigt farväl ...





Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-11-26 20:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Störtsköna ord.
2014-11-29

    ässet
Fantastisk fullträffhet i saknaden av någon speciell...
2014-11-27

  Ingrid Trolle
Ömt och ödmjukt
sökande efter den
rätta.
2014-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP