Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke.


På skeppet täljt
i hjärnbark
flöt en tanke
just förbi.

När det nådde
hamnen
skulle jag
äntligen bli fri.

Det var på drift
i cosmos
utan mening
eller mål

med mast av
svunna tider
och segel
utav stål.

Och när jag såg det riktigt
så föll jag uti gråt
och det enda som blev viktigt,
var att viska tyst;

- Förlåt!




Bunden vers (Rim) av hippsomhapp Hepp
Läst 217 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-11-27 01:25



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Heja, så kan det gå med tankar som
är på vandring i mellanåt. Undrar om inte en del av dem åker racerbåt??
Bra vetja!!
2014-11-29

  Nanna X
stark dikt. och vilken skuta va, segel av stål.
2014-11-27

    ej medlem längre
Wow,jättebra!
2014-11-27
  > Nästa text
< Föregående

hippsomhapp Hepp