Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upparbetande polis!

Polis i kvicka Göteborg
skall bevaka folk på gator torg
via luftballong stor
på så´n metod de tror
ser långt, lite avgas ges från korg




Bunden vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-27 16:17



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Det skulle var bra, en luftballong skulle man ha...
2014-12-01

  Irene Åberg
Bästa* Ewa-Britt Fyndigt*Roligt
Ja bevaka allt från Ovan
här Syns allt ingen kommer undan/Kram

2014-11-28

  limerick
Både motivbild och kreativitet är på topp ser jag!
2014-11-28

  louisegirl
Kanske en bra ide´ :)
Bra skrivet!
2014-11-27

  ULJO
Du är påhittig du
2014-11-27

    ej medlem längre
Du är härlig. Kanske en metod som funkar! :)
2014-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt