Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland känns tillvaron lite som om livet ej längre är särdeles närvarande och att man är mer ett lik såväl i teori som praktik ... Ja! Du fattas mig ...


Med lite nål och tråd ...

... såväl
i teori som praktik ...

... kan man fixa till
nästan precis vad man vill ...

Så som 
att fejka 
till situationen
som den ser ut ...

Med nål och tråd
skapas illusionen
av att jag har råd
att tro på livet ...

... även om
livet för stunden
begränsar sig
utan närvaron av dig
till en liten, liten vrå
djupt inne i 
och längst ner på botten
av en oupplyst och mörk 
sämre begagnad garderob ...

Allt för att du
ska se ljuset 
vilket döljer sig
runt omkring mig ...

... och ej
blott bara se 
den faktiska situationen
där vardagen som bäst
karaktäriseras av det grå ...

... och därför väljer
att vända om
för att en annan väg gå ...




Övriga genrer (Kåseri) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-11-27 19:18



Bookmark and Share


    Mirm
ser nästan rörelsen av nålen...
2014-11-29

  ResenärGenomLivet VIP
Silvertejp brukar också fungera bra...
fast kanske inte på längtan...
2014-11-27

  Lärling
Bra bild med nål och tråd
2014-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP